Silver-mallisto laajenee
UUSI SILVER SEAHAWK -KOLMIKKO
Viime vuoden elokuussa esitelty täysalumiininen Silver Seahawk CCX -malli saa helmikuun Vene24Båt -messuil la seuraa kahdesta sisarmallista. Keskipulpettiversion rinnalle Silver tuo pohjoismaisten veneilijöiden suosiman tuplapulpetillisen BRX-mallin sekä hytillisen Cabin-mallin. Etenkin Cabin-versiota on kuluttajien toimesta perään kuulutettu viime vuosien aikana, ja olemme innoissamme voidessamme nyt vastata kysyntään. Silver Seahawk -kolmikko on suunniteltu etenkin merelliseen yhteysvenekäyttöön sekä ympärivuotiseen hyötykäyttöön, niin kotimaisille, pohjoismaisille kuin Pohjois-Eurooppalaisille vesille. Kaikki Silver Seahawk -mallit, kuten myös Silverin mallisto kokonaisuudessaan, valmistetaan yhä tänä päivänä kokonaan Suomessa.
Haastavista ajoista huolimatta Silver panostaa tuotekehitykseen ja uusien mallien suunnit

teluun, sillä uskomme vakaasti kotimaisen veneilyteollisuuden tulevaisuuteen, ja haluamme olla mukana siivittämässä veneilyalaa uuteen nousuun. Jatkuvan tuotekehityksen tuloksena laajennamme alkuvuodesta alumiinimallistoamme kattamaan kolme yli 7-metristä Silver Seahawk -mallia. Keskipulpetillisen CCX-version rinnalle tuodaan sekä kahdella pulpetilla ja väliovella varustettu BRX-malli, että hytillä varustettu Cabin-malliversio. Nousulista ton alumiinirunko takaa pehmeän ja tasapainoisen kulun, riippumatta mallista, ja matala liukukynnys varmistaa, että veneitä voi kovassa kelissä ajaa plaanissa matalillakin nopeuk silla. Tasainen turkki sekä järeät 30 mm paksut alumiinikaiteet ja korkeat sisälaidat lisäävät turvallisuutta veneessä liikkuessa.
Silver Seahawk BRX on etenkin yhteys- ja päiväretkikäyttöön suunniteltu avovene, jossa matkustajat matkaavat viimalta suojassa taka-avotilan matkustamossa. Keulassa on suuret säilytystilat sekä avoin köysilaatikko, ja keulan keskikäytän päälle on saatavilla alumiininen
TEKNISET TIEDOT:
Pituus: 7,05 m
Leveys: 2,40 m
Paino: CCX: n. 1150 kg*
BRX: n. 1300 kg*
Cabin: n. 1500 kg*
Polttoainetankin tilavuus: 220 l Moottorin tehoalue: toistaiseksi vahvistamatta
Esittelyveneet ovat varustettu Honda BF200 -perämoottoreilla. *(ilman akkua ja moottoria)

Categories: ajankohtaista